Grz987 Ta aplikacja nie będzie działąć na Twoim komputerze 0 8 lat temu Po instalacji Office 2016 taki oto komunikat się pojawia. Odpowiedz zgłoś Odpowiedz Obrazek Wystąpił błąd, spróbuj ponownie! Grz987 Ta aplikacja nie będzie działąć na Twoim komputerze 0 8 lat temu Inne aplikacje działają poprawnie. Odpowiedz zgłoś EwaS Ta aplikacja nie będzie działąć na Twoim komputerze 1 8 lat temu U mnie pomogła tylko pełna deinstalcja, ręczne usunięcie pozostałych plikó i wpisów w rejestrze i ponowna instalacja pakietu Office. Odpowiedz zgłoś
Grz987 Ta aplikacja nie będzie działąć na Twoim komputerze 0 8 lat temu Inne aplikacje działają poprawnie. Odpowiedz zgłoś EwaS Ta aplikacja nie będzie działąć na Twoim komputerze 1 8 lat temu U mnie pomogła tylko pełna deinstalcja, ręczne usunięcie pozostałych plikó i wpisów w rejestrze i ponowna instalacja pakietu Office. Odpowiedz zgłoś
EwaS Ta aplikacja nie będzie działąć na Twoim komputerze 1 8 lat temu U mnie pomogła tylko pełna deinstalcja, ręczne usunięcie pozostałych plikó i wpisów w rejestrze i ponowna instalacja pakietu Office. Odpowiedz zgłoś